‘TIMELESS’

Bericht geplaatst op 20 maart 2014

‘TIMELESS’  heette de show en het was fantastisch! De dansvoorstelling van de highschool Dans van het vmbo voor sport & dans is een jaarlijks terugkerend feest in Theater Zuidplein. Ongeveer 50 leerlingen uit vier leerjaren voerden op 12 februari een fantastische show op, waar  het enthousiasme, de inzet , maar zeker ook het hoge niveau van afspatte. In een show van 2 uur kwamen verschillende stijlen, urban, jazz, hiphop en modern,  in een wervelende show voorbij. De zaal raakte bijna in vervoering! De finale waar alle leerlingen Afrikaans dansten, was een gewaagde maar zeer geslaagde afsluiting van de show. Lara uit de derde klas bleek ook nog prachtig piano te kunnen spelen. Dat hoorde het publiek onder andere toen ze Emly uit de vierde bij haar zang begeleidde.

 

Alle choreografieën zijn gemaakt door de dansdocenten van de highschool Dans, Rashida Willems, Indirah Tauwnaar en Charlotte Blauw.

 

 

Bekijk ook de andere foto’s: 

Facebook link 1

Facebook link 2

  • Normaalitem

  • Ditjes en Datjes

  • Archief