Skireis Nieuwerkerk

Bericht geplaatst op 20 maart 2014

Een grote groep tweedeklassers van Thorbecke Nieuwerkerk vertrok begin februari naar Wildschonau in Oostenrijk. Er lag een pakket sneeuw op ze te wachten, dat in de loop van de week aangevuld werd met prachtige verse sneeuw. De zon scheen bijna iedere dag, er stond weinig wind, kortom, de omstandigheden waren ideaal. Het werd dan ook ene heerlijke week. De leerlingen konden skiën of snowboarden en de avonden werden gevuld met een bootcamp in het zwembad in Wörgl, kletsen, eten of een race met grote schotels op de helling naast het hotel ‘Onder een heerlijke zon zien we dat iedereen een flinke vooruitgang heeft geboekt. ’s Ochtends volgen we de gemiddelde skiërs en ’s middags de gevorderde snowboarders. Vol lef maken ze waanzinnige sprongen en gaan ze als gekken de piste af!’

 

 

 

 

Facebook link

  • Normaalitem

  • Ditjes en Datjes

  • Archief